TREED MET JOUW DANSGROEP OP TIJDENS ZAPP YOUR PLANET!

Wat kun je winnen?
Op zaterdag 13 mei gaat de Kids Top 20 weer live tijdens de marathonuitzending van Zapp Your Planet: HAAI-ALARM! We hebben dan een gigantisch podium waar allerlei artiesten optreden voor meer dan 1000 man publiek. Voor deze live-uitzending van de Kids Top 20 zoeken we de beste dansgroep van Nederland die op het grote podium mag dansen! 

Waar zijn we naar op zoek?
We zoeken een dansgroep van 20-25 kids van 8 t/m 14 jaar. Jullie hoeven geen strakke choreografieën te dansen, het belangrijkste is dat jullie met heel veel energie kunnen meedansen op de hits van de artiesten die optreden. Let op! Jullie moeten in de meivakantie kunnen repeteren en natuurlijk op zaterdag 13 mei naar Hilversum kunnen komen voor de live-uitzending! 

Wat moet je doen?
Stuur ons via deze prijsvraagpagina een YouTube-link naar jullie video (vul de link in bij "antwoord op de vraag"). Laat zien hoe goed jullie dansgroep kan dansen op een nummer uit de Kids Top 20! Wie weet, nemen we contact met jou op en mag jij samen met jouw dansgroep komen optreden bij Zapp Your Planet: HAAI-ALARM! 

Om mee te kunnen doen aan de prijsvraag moet je ingelogd zijn!
Log in of maak een account aan als je er nog geen een hebt!