Veelgestelde vragen

Hoe lang bestaat de Kids Top 20 al?

 • De Kids Top 20 is sinds januari 2003 op de Nederlandse televisie te zien! De eerste presentatrice was Kim-Lian van der Meij, toen nog bij de zender Fox Kids. Daarna volgden Nabila, Elize en Monique Smit, voordat Buddy Vedder in september 2015 het stokje overnam!

 

Hoe is de Kids Top 20 ontstaan?

 • Omdat er geen hitlijst speciaal voor kids bestond, is de Kids Top 20 bedacht. Kinderen stemmen op hun favoriete liedjes en zo ontstaat er elke week een nieuwe top 20 met de leukste hits: de Kids Top 20!

 

Wanneer wordt de Kids Top 20 uitgezonden?

 • De Kids Top 20 wordt in het weekend uitgezonden bij Zapp op NPO 3. Behalve in de zomervakantie, is het programma elke zaterdagochtend rond 8:10 uur op tv.

 

Waar kan ik afleveringen van de Kids Top 20 terugkijken?

 • Op onze website kun je de laatste aflevering terugkijken.
  Oudere afleveringen vind je hier: npo.nl/kt20 

 

Waar wordt de Kids Top 20 opgenomen?

 • De studio van de Kids Top 20 wordt voor elke aflevering opgebouwd in de gymzaal van een basisschool ergens in Nederland. De Kids Top 20 wordt dus door het hele land opgenomen, steeds vanuit een andere plaats!

 

Kan ik ook meedoen aan de Kids Top 20?

 • Als je in groep 6, 7 of 8 van een basisschool zit, kun jij je klas/school opgeven. Vul hiervoor het formulier in op de pagina 'geef je klas op'!

 

Ik heb mijn klas/school opgegeven voor opnames van de Kids Top 20. Wanneer mogen wij meedoen?

 • We krijgen duizenden aanmeldingen van kids die met hun klas willen meedoen en daarom wordt er geloot bij welke scholen wij de studio komen opbouwen. Het team van de Kids Top 20 neemt zelf contact op met een juf of meester van je school, dus nadat jij je klas hebt opgegeven, hoef jij niks meer te doen!

 

Moet je betalen om aan de Kids Top 20 mee te mogen doen?

 • Nee hoor! Alle scholen kunnen gratis meedoen!

 

Waar kan ik stemmen op mijn favoriete liedjes?

 • Klik op de gele ster op onze website en kies 5 liedjes waar jij op wilt stemmen. Het liedje dat je het allerleukst vindt, kun je een extra ster geven. Dit liedje krijgt dan een extra stem van jou! Ga om te stemmen naar de stempagina of gebruik de Kids Top 20 app!

 

 

Ik heb meegedaan aan een prijsvraag. Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

 

Heb je een andere vraag? Stel 'm dan via de Stel je vraag-knop onderaan de website!